Kristofer Bergdahl är en svensk marknadsförare med en passion för försäljning och marknadsföring!

Han är speciellt intresserad av e-handel och online gambling-industrin.

Bergdahl började sin karriär tidigt 2000-talet som marknadsassistent på en liten reklambyrå. Han arbetade hårt och klättrade snabbt i karriären, och 2005 hade han blivit senior account manager. Det var under den här tiden som Bergdahl utvecklade sin unika metod för marknadsföring. Han insåg att nyckeln till framgång var att förstå målgruppen och skapa kampanjer som skulle resonera med dem.

2008 beslutade Bergdahl att starta sin egen marknadsföringsbyrå, specialiserad på att utveckla och genomföra marknadsföringsstrategier för små och medelstora företag. Byrån fick snabbt ett rykte om sig för att leverera resultat och växte snabbt. 2011 bestämde sig Bergdahl för att utvidga sin byrå till den internationella marknaden.

Särskilt inom den online gambling-industrin, har Bergdahl visat sig vara en expert på att skapa effektiva marknadsföringsstrategier som hjälper företag att öka sin försäljning och få en starkare online-närvaro. Hans kunskap om branschen och hans förmåga att förstå konsumenternas behov har gjort honom till en eftertraktad rådgivare för många online gambling-företag.

Tack vare hans passion för försäljning och marknadsföring, samt hans erfarenhet inom e-handel och online gambling-industrin, fortsätter Bergdahl att göra en stor inverkan inom marknadsföringsbranschen. Han är en entreprenörisk och visionär ledare, alltid redo att ta sig an utmaningar och hitta nya möjligheter för att hjälpa sina klienter att växa och lyckas.